VIZIONI YNE

Ne krenohemi me aftesine tone per te siguruar sherbime te verteta per bizneset, duke qene te afert dhe komunikues pertej llogaritjeve numerike. Nuk konsiston gjithcka rreth numrave, por gjithashtu se si ne ju asistojme ne kerkesat per rritjen dhe mbrojtjen e aseteve tuaja dhe arritjen e rezultateve maksimale ne biznesin tuaj.

Kultura e punes sone qendron mbi te qenit ambicioz dhe progresiv, ne perpjekje per te thyer natyren e tradicionale te kompanive te auditimit dhe kontabilitetit, t’ju ofrojme sherbime te medha me rezultate te provuara per te arritur objektivat dhe synimet e kompanive tuaja.

Ne besojme qe zhvillimi i besimit ne mjedisin aktual kerkon angazhim te vazhdueshem ne integritet, sherbim me cilesi te larte dhe komunikim. Ne ILD-99 Audit ne punojme cdo dite te ndertojme kete besim me klientet. Skuadra jone angazhohet per te siguruar zgjidhje proakitve, inovative dhe gjitheperfshirese ne ndihme te klienteve tane.

Strategjia jone eshte qe te marrim ne konsiderate çeshtjet e biznesit te klienteve si çeshtjet tona dhe te ruajme marredhenie te mira me te gjithe partneret e biznesit dhe institucioneve.